четвртак, 8. март 2018.

Najbolji pokloni za devojke za 8.mart

go-misicavi-frajer-bombonjera-osmi-mart-dan-zena-zaljubljenih
Pravo iznenadjenje za 8. mart
Dan zena je uglavnom namenjen poklanjanju cveca i drugih lepih stvarcica zenskom rodu, a u osnovnoj skoli, zadirkivanju gejeva da je njihov dan takodje. Balkanski zaostali idiotizam. Koji su to najbolji pokloni za devojke za 8. mart, najbolje znaju bas ti gejevi, i naravno same devojke koje muskarci nemaju muda da pitaju, pogotovo kad je blizu taj cuveni Dan zena. Slicno Danu zaljubljenih.

lepuskast-zenstveni-misicav-goli-gej-momak-sa-ruzama
"Nije ruza, vec kurcic od puza"
Uostalom, i pederi kupuju cvece i lepe stvari zenskom polu. A i imaju ukusa. Dosta momaka se nada da ce da umoci pa zele da kupe neke impresivne poklone, neretko skupe. Ja imam jednog mrsavca s kojim se vidjam. On je moja pusikurka. S njim se jebem redovno. Kad bih morao da procenim, pusenje kurca za desetku! Saljive je prirode i ne vredja ga ni malo kad ga poistovete sa zenskim rodom jer je zenstven. Voli sebe. Bar da to svi mi radimo!
Najbolji pokloni za devojke za 8. mart
Sad ga vec dobro poznajem jer se vidjamo mesecima, cesto mi popusi kitu kad mi zatreba pusikurka. I dalje sam u potrazi za ljubavlju, za devojkom pre svega, a ako to ne bude islo, onda za momkom. Ipak nase drustvo i okolina bolje prihvataju musko-zenske odnose. Ovaj mrsavac je vise kurvast pa nije materijal za vezu. Da jeste, ne bih ja to samo drmao vec i istinski voleo jer je komad i po, dobra guza, prelepo lice i okej osoba!
simpatican-isfeminizirani-go-peder-sa-cvecem-8mart

On eto zna koji su najbolji pokloni za devojke za 8. mart, za zene i za sve ostale. Ali, ove godine ja njemu kupujem poklon! I znam da ga nece uvrediti vec da ce ga obradovati. Cvece stize na stan, a slatkisi sa mnom. A onda sledi slatko intimno uzivanje! Njemu doduse nisu potrebni pokloncici jer sam mu privlacan i ne moze da mi odoli. Ja sam mu dovoljan, i moja kurcina. Voli sto sam crnokos, muzevan, krupniji i misicav.
Profesionalno pusenje kurca za desetku
Ideje za najbolje poklone za zene za 8. mart bi mi trebale da imam jednu u svom zivotu ali, raskinuo sam pre godinu dana a nakon toga sam krenuo da eksperimentisem pa sam slucajno upoznao ovog mrsavca koji me je zaveo i nisam mogao da mu ne dam moju kitu u usta. Vrhunska prvoklasna pusikurka, radi profesionalno pusenje kurca za desetku, naravno da mi ne naplacuje jer lozimo jedno drugo.

nagi-misicav-muzevan-muskarac

Sportista sam pa sam sav u misicima, sto mog mrsavca odusevljava i nikad mu ne dosadi. Cim pokazem biceps, njemu se dize i spreman je da klekne. Ume da mi ostavi kljuc pa da ga docekam u stanu, tako ce biti ovog 8. marta kad cu ga docekati u vecernjim casovima skroz go! Imacu samo bombonjeru na sebi koja ce biti simbolika za svasta nesto slatko koje mogu i sam da mu proizvedem.

najbolji-pokloni-za-devojke-za-osmi-mart
Najbolji poklon za devojku za 8. mart je...
Onima koji traze koji su to najbolji pokloni za devojke, eto ideje koju mogu od mene da ukradu - bombonjera na skroz golom telu, bez icega na sebi. Izazvace smeh, zahvalnost ali i pozudu, tako da su onda svi srecni i veseli!
Pusikurka
Najvise volimo pozu kad ja lezim a on mi lezecki pusi. To je takvo uzivanje... Prvo sam mislio da ce biti kao sto je predlozio, da cu da gledam pornice dok mi ga pusi ali nije nikad bilo potrebe jer je mrsavko zgodnica! Ima dobru guzu za koju mogu da ga uhvatim kao i lepo lice koje volim da gledam. Ljubimo se i lepo nam je. Tako ce biti i ovog 8. marta. Ko jebe zene! Ja trenutno ne.

profesionalno-pusenje-kurca-za-desetku

Znate onu da neki ljudi mogu da se osecaju kao da su drugi pol? Pa onda odluce da li ce da naprave tranziciju i postanu drugi pol, ili samo da se preoblace u takvu odecu ili samo da se oblace drugacije. Sta je s tim zenama? I to su zene, a da su muskarci pametni, koristili bi i te zenske za zadovoljstvo i ako je izvodljivo, ljubav. Ja znam da sam ja trenutno zadovoljan, a ako naidje neka/i ko je kvalitetan i ko vredi moje paznje ili ako se zaljubim, to ce biti to.

ideje-za-poklone-zenama-8mart-dan-zaljubljenih
Ideje za poklone zenama za 8. mart

I dalje si radoznao? Vidi ovo: Mladi i seksualni odnosi | Kako zene puse?  


Smorilo drkanje i hteo bi uzivo? Prijavi se jednostavno, klikom OVDE

Нема коментара:

Постави коментар